Polévka s cizrnou

Chutná podzimní polévka zahuštěná rýžovou moukou.

asi 4 lžíce předem na 12 hodin ve vodě namočené cizrny 
1 cibule
několik špenátových listů nebo kousek mraženého
1 rajské jabko
1 bobkový list
lžička bio kečupu
bílý mletý pepř, zázvor
nerafinovaná kamenná sůl
olivový nebo kokosový olej
lžíce nakrájené petrželové natě
lžička rýžové mouky

 

Namočenou cizrnu propláchni, zalij 2 šálky vody, přiveď k varu, zvolna uvař téměř do změknutí, vhoď celou cibuli, bobkový list, nakrájené rajče (můžeš spařit a sloupnout),
na proužky pokrájený špenát (malou kostku mraženého), okořeň pepřem, zázvorem, trochu osol, kečup rozmíchej s moukou a lžičkou oleje, vlij do polévky, vše zvolna povař,
hotovou polévku nalij do misek, povrch posyp petrželí, podávej s celozrnným pečivem.

Dr.Frej na Facebooku
Novinky e-mailem
Informace o novinkách,
články o zdraví, recepty

Novinky, zdraví (archív)
Byliny a poradna (archív)



Banner
Banner
Banner