Už jste asi zaznamenali, že se mohutně propaguje nová pátá generace bezdrátových sítí. Dr. Gabriel Cousens nazývá 5G jako něco, co ohrožuje naše zdraví. Počítačový odborník vysvětluje, že číslice u G se vztahují k různým bezdrátovým technologiím….

Každá generace se liší kódováním, nekompatibilním s předchozími generacemi. 5G slibuje rychlejší připojení a simultánní připojení mnoha přístrojů k internetu (internet věcí), což je hlavní důvod této nové generace připojení..

5G musí být chytřejší než předchozí systémy, čtyřikrát výkonnější technologií.Cílem je mnohem rychlejší připojení a kapacita než 4G, nižší odezva sítě, lepší pokrytí, zlepšená přenosová efektivita.

5G používá kódování zvané OFDM, které bude závislé na síti vysílačů velkých jako domy než vysokých věžích vysílajících signál na dlouhé vzdálenosti.

Dr. Cousens varuje, že 5G používají kratší vlnové délky a signály musí být přítomny každých 150m, tyto vysílače se objeví ve školách, na autobusových stanicích, prakticky všude. I když nebudete mít u sebe mobil, budete stále v elektromagnetické sféře nonstop, aniž budete mít možnost úniku.

Nepříznivý vliv na zdraví dokonce vztahující se k 3 a 4G bylo zdokumentováno v 900 studiích. U 5G se již nyní ukazují nepříznivé a škodlivé vlivy na zdraví.

Dr. Cousens uvádí, že lidé jsou schopni se vyrovnat s účinky elektromagnetického pole (EMF) po dobu 3 let, poté se objevují problémy s krevním oběhem, mentální obtíže, trávicí problémy a poruchy imunity. Vliv bezdrátových sítí a elektromagnetický smog se podílí výrazně na vzrůstajících psychických obtížích jako deprese a užívání často neúčinných antidepresiv.

Studie ukazují na souvislost mezi EMF a rakovinou, cukrovkou, nemocemi srdce, autoimunitními nemocemi, a dalšími civilizačními nemocemi.

Dlouhodobé vystavení EMF navozuje nerovnováhu, únavu, bolesti, pocity nepohody. Stále častěji se objevuje přecitlivělost na chemické látky, potraviny, malátnost..Výzkum u zvířat potvrdil rakovinu následkem radiace z vysílačů.

Normy EU o bezpečnosti jsou zastaralé, nahrávají mobilním oeprátorům a jakkoli je internet skvělá věc, rozhodně nepotřebujeme stále větší a větší rychlosti připojení pro stahování videí a chatu na facebooku za takovou cenu.

Blíže o problému 5G píši zde.

Zdroj: NaturalNews.com

Vyšší cholesterol je spojen s dlouhověkostí

V analýzách nižší cholesterol, nikoli vyšší, zvyšoval riziko předčasného úmrtí. Kornatění tepen a nemoci srdce bývají významnější u starších lidí a jejich riziko by mělo být tedy vyšší než u ...

Jíst více tuků a bílkovin, méně cukrů

Změny ve stravování na základě doporučení jíst méně tuku a více sacharidů způsobuje metabolické poruchy v populaci. Potravinářskému průmyslu přinesly velké zisky nezdravé sacharidy (těstoviny, ...

Jak zdravá jsou vaše střeva?

Nejen o svátcích, ale i během roku často sníme více cukru, pijeme více alkoholu, méně spíme a často i vynecháme cvičení. Tyto návyky ovlivňují střevní sliznici a podporují přerůstání nezdravých ...

Mražené potraviny v zimě podporují zdraví

V zimě hrozí konzumace přemrzlého ovoce. Mráz poškozuje mnoho druhů ovoce a zeleniny, kdy se ztrácí vitaminy, minerály, konzistence a chuť (např citrusy hořknou). Rychleji se kazí. Při pokojové ...
Toxický glyfosát má být podle EU bezpečný

Toxický glyfosát má být podle EU bezpečný

Podle uniklého návrhu dokumentu Evropské komise spěchá EU s povolením glyfosátu (nejznámější je přípravek Roundup), aniž chce vyčkat na závěry analýz odborných studií.
Zrušme letní čas

Zrušme letní čas

Celkově trvá organismu na jaře až 5 dnů, než se vyrovná s letním časem. Časový posun se projevuje příznaky: únava, vyčerpání, pocit nevolnosti, ospalost přes den, buzení v noci, špatná paměť a koncentrace.
Ryby – problém s kvalitou

Ryby – problém s kvalitou

Ryby jsou kvalitní potravinou dodávající bílkoviny a zdravé tuky. Ryby jsou nízkokalorické, hlavními složkami je voda (50-80%) , plnohodnotné bílkoviny (12-20%) se všemi aminokyselinami a ...
Alkohol a jeho vliv na naše střeva.

Alkohol a jeho vliv na naše střeva.

Konec roku je obdobím, kdy rádi slavíme, jíme více, pijeme více a méně spíme. Jsem zastáncem pití mírného množství alkoholu, jak dokazují studie i dlouhověcí lidé. Oslavy a rodinná setkání ale často způsobují, že pijeme více alkoholu než obvykle a nadměrný příjem alkoholu může narušit rovnováhu v mikrobiomu.
Nová analýza ve vědeckém časopise: Nežádoucí účinky mRNA vakcín a spike protein

Nová analýza ve vědeckém časopise: Nežádoucí účinky mRNA vakcín a spike protein

V mRNA vakcínách (Moderna, Pfizer) se nachází mRNA kódující protein S, která je dopravována prostřednictvím lipidových nanočástic do lidských buněk, které produkují virový protein, nebo příbuzné ...

Veganská strava je extrém (až na jednu výjimku) a proč jíst živočišné potraviny

Běžná západní strava vč. typických jídel konzumovaných u nás patří mezi nejhorší věci, které můžete udělat svému tělu, o čemž svědčí nárůst metabolických onemocnění v této zemi včetně cukrovky, obezity, autoimunitních nemocí.

Vysoké riziko myokarditidy po COVID-19 očkování mRNA vakcínami u  mužů do 30 let

Otázka renomovaných odborníků ve studii publikované v lednu 2022 zněla: Jaké je riziko myokarditidy po mRNA vakcinaci proti COVID-19?

Cukr přidaný i ovocný – riziko pro zdraví

Spotřeba cukru v České republice je 38 kg na osobu a rok, v USA je to dvojnásobek, až 70 kg. Tam na trhu existuje přes 600 tis. výrobků, v 80% z nich se nachází cukr! Je prokázáno, že cukr vyvolává závislost až 8x vyšší než drogy jako kokain.