Ryba s rajčatovo-kapari omáčkou

2 šálky na polovinu nakrájená cherry rajčata
2 lžíce kapary
2 lžíce čerstvé citronové šťávy (asi 1 citron)
2 lžíce extra panenského olivového oleje
1 a 1/2 lžičky sušené nebo 1 lžíce nasekané čerstvé bazalky
1/4 lžičky soli
4 filety červeného snappera (chňapal) nebo pražmy nebo jiné podobné ryby
olej
1 lžička papriky 
2 lžíce nasekané čerstvé petrželky
1 citron, nakrájíme na 4 kolečka

Předehřejte troubu na 225 ° C.

Smíchejte prvních šest ingrediencí; dejte stranou.

Umístěte rybu na pekáč vyložený pečící folií, potřete olejem.  Posypejte rybu paprikou a potřete olejem. Pečte při 225 ° C po dobu 10 minut.

Rybu přelijte rajčatovou směsí; pečte 5 minut až se ryba bude rozpadat při zapichování vidličky. Posypejte petrželkou a podávejte s citronem.