Cuketa na kmínu

Lehký aromatický pokrm.

4 porce

2 středně velké cukety
3 houby šítaké, sušené (vynechat pro Vata)-lze koupit v supermarketech
2 lžíce ghí nebo másla
½ lžičky římského kmínu

Namočte houby shítaké do šálku s vodou na 10 minut nebo do té doby, než změknou.

Zahřejte máslo nebo ghí ve středně velké silné pánvi. Přidejte celý kmín a zahřívejte, dokud směs nezhnědne.

Omyjte a nasekejte cukety. Slijte vodu z hub a nasekejte houby. Přidejte cuketu a houby do směsi ghí s kmínem a míchejte.

Vařte po dobu pěti minut na středním ohni.

Dr.Frej na Facebooku
Novinky e-mailem
Informace o novinkách,
články o zdraví, recepty

Novinky, zdraví (archív)
Byliny a poradna (archív)



Banner
Banner
Banner