V analýzách nižší cholesterol, nikoli vyšší, zvyšoval riziko předčasného úmrtí. Kornatění tepen a nemoci srdce ...
Články
Změny ve stravování na základě doporučení jíst méně tuku a více sacharidů způsobuje metabolické poruchy v ...
Nejen o svátcích, ale i během roku často sníme více cukru, pijeme více alkoholu, méně spíme a často i vynecháme ...
Recepty
Videa
![Bramborová kaše – Jídla, která škodí!](https://dr.frej.cz/wp-content/uploads/V_Do1nkDo08-480x270.jpg)
Další potravina nebo spíše příloha, před kterou varuji, je bramborová kaše, která zvyšuje riziko nadváhy, cukrovky a mnoha dalších nemocí.
![Jídla, která škodí! Rostlinné oleje ze semen](https://dr.frej.cz/wp-content/uploads/HC9cxtg-Bg0-480x270.jpg)
Potraviny nebo pokrmy, které nám více škodí než prospívají. V první řadě bych zmínil rostlinné oleje ze semen.
Podcast MUDr. Davida Freje
Herbář
![Máta peprná (Mentha pipperita)](https://dr.frej.cz/wp-content/uploads/mata.jpg)
Máta dostala název podle nymfy Menthé. Máta se přirozeně vyskytuje v Evropě. První zmínka pochází z Egypta. V Evropě se používá od 17 stol, kam se máta rozšířila z východní Asie.
![Ječmen mladý (Hordeum vulgare)](https://dr.frej.cz/wp-content/uploads/jecmen-mlady-hordeum-vulgare-200x200-1.jpg)
Ječmen a sušená šťáva z listů je zásobárnou širokého spektra vitaminů, minerálních látek, antioxidantů, ...