Už jste asi zaznamenali, že se mohutně propaguje nová pátá generace bezdrátových sítí. Dr. Gabriel Cousens nazývá 5G jako něco, co ohrožuje naše zdraví. Počítačový odborník vysvětluje, že číslice u G se vztahují k různým bezdrátovým technologiím….

Každá generace se liší kódováním, nekompatibilním s předchozími generacemi. 5G slibuje rychlejší připojení a simultánní připojení mnoha přístrojů k internetu (internet věcí), což je hlavní důvod této nové generace připojení..

5G musí být chytřejší než předchozí systémy, čtyřikrát výkonnější technologií.Cílem je mnohem rychlejší připojení a kapacita než 4G, nižší odezva sítě, lepší pokrytí, zlepšená přenosová efektivita.

5G používá kódování zvané OFDM, které bude závislé na síti vysílačů velkých jako domy než vysokých věžích vysílajících signál na dlouhé vzdálenosti.

Dr. Cousens varuje, že 5G používají kratší vlnové délky a signály musí být přítomny každých 150m, tyto vysílače se objeví ve školách, na autobusových stanicích, prakticky všude. I když nebudete mít u sebe mobil, budete stále v elektromagnetické sféře nonstop, aniž budete mít možnost úniku.

Nepříznivý vliv na zdraví dokonce vztahující se k 3 a 4G bylo zdokumentováno v 900 studiích. U 5G se již nyní ukazují nepříznivé a škodlivé vlivy na zdraví.

Dr. Cousens uvádí, že lidé jsou schopni se vyrovnat s účinky elektromagnetického pole (EMF) po dobu 3 let, poté se objevují problémy s krevním oběhem, mentální obtíže, trávicí problémy a poruchy imunity. Vliv bezdrátových sítí a elektromagnetický smog se podílí výrazně na vzrůstajících psychických obtížích jako deprese a užívání často neúčinných antidepresiv.

Studie ukazují na souvislost mezi EMF a rakovinou, cukrovkou, nemocemi srdce, autoimunitními nemocemi, a dalšími civilizačními nemocemi.

Dlouhodobé vystavení EMF navozuje nerovnováhu, únavu, bolesti, pocity nepohody. Stále častěji se objevuje přecitlivělost na chemické látky, potraviny, malátnost..Výzkum u zvířat potvrdil rakovinu následkem radiace z vysílačů.

Normy EU o bezpečnosti jsou zastaralé, nahrávají mobilním oeprátorům a jakkoli je internet skvělá věc, rozhodně nepotřebujeme stále větší a větší rychlosti připojení pro stahování videí a chatu na facebooku za takovou cenu.

Blíže o problému 5G píši zde.

Zdroj: NaturalNews.com

Veganská strava je extrém (až na jednu výjimku) a proč jíst živočišné potraviny

Běžná západní strava vč. typických jídel konzumovaných u nás patří mezi nejhorší věci, které můžete udělat svému tělu, o čemž svědčí nárůst metabolických onemocnění v této zemi včetně cukrovky, obezity, autoimunitních nemocí.

Vysoké riziko myokarditidy po COVID-19 očkování mRNA vakcínami u  mužů do 30 let

Otázka renomovaných odborníků ve studii publikované v lednu 2022 zněla: Jaké je riziko myokarditidy po mRNA vakcinaci proti COVID-19?

Cukr přidaný i ovocný – riziko pro zdraví

Spotřeba cukru v České republice je 38 kg na osobu a rok, v USA je to dvojnásobek, až 70 kg. Tam na trhu existuje přes 600 tis. výrobků, v 80% z nich se nachází cukr! Je prokázáno, že cukr vyvolává závislost až 8x vyšší než drogy jako kokain.

Chronický zánět a nemoci

Zánět je typická fyziologická reakce na infekce a poranění, kdy imunita zabíjí mikrobi, obnovuje zdravou tkáň a nastoluje homeostázu. Akutní zánětlivá reakce je časově ohraničená a vede k uzdravení. Imunoregulační cytokiny jako IL-10 a TGF-beta zastavují zánětlivou kaskádu a aktivují regulační buňky.

Nové studie: Infekčnost očkovaných a zánět srdce a cév po očkování mladých lidí

Nové studie ukazují, že virová nálož očkovaných je stejná jako neočkovaných, jiné dvě studie ukazují na riziko infaktu a zánětu srdce po očkování mladých lidí.

Vitamin D významně snižuje úmrtnost a zánětlivou reakci u pacientů s COVID-19.

Nová studie ukazuje, že vitamin D hypoteticky snižuje riziko úmrtí na COVID-19 téměř k nule!! Podle autorů analýzy by se k dosažení žádoucí hladiny vitaminu D3 a užívání dostatečně vysokých ...

SARS-CoV-2 spike protein (COVID-19 i ve vakcínách) blokuje opravu poškozené DNA v buňkách

V nové studii, která ale neproběhla na živém organismu, ale in vitro, na buněčných kulturách, se ukazuje, že SARS-CoV-2 spike protein (základ vakcín proti COVID-19) výrazně blokuje obnovu poškozené DNA, nutnou pro získanou imunitu.

Doplňky stravy pro imunitu

Pestrá strava je základem, jak získat různé mikronutrienty, ale byliny jsou dalším nástrojem pro naši imunitu. Nejsou nutné, pokud žijeme relativně zdravě, ale výrazně nám pomáhají. Podle současných doporučení je základem nutričně bohatá strava, ale v případě větší fyzické zátěže, stresu, epidemie a prevence patří doplňky a byliny k praktickým prostředkům, jak podpořit imunitu.
Pšenice a škodlivý účinek na zdraví

Pšenice a škodlivý účinek na zdraví

Obilniny jsou semena z trávy Poaceae. Kromě toho existují pseudoobilniny, jako pohanka, quinoa, amarant a chia. Některé studie se snaží vzbudit dojem, že obilovny jsou nezbytnou součástí vyvážené stravy.
Lockdown jako hloupé opatření

Lockdown jako hloupé opatření

Lockdown je panické opatření, a historie ukáže, že lockdown je fatálním selháním a omylem v opatřeních proti Covidu i jiným virovým pandemiím. Důsledky lockdownu jsou závažnější než samotný COVID-19. Prof. Woolhouse.

Prodělání nemoci poskytuje lepší imunitu než očkování

O tom, že kolektivní imunita a prodělání nemoci poskytuje větší ochranu než očkování, a riziku očkování mladých lidí a dětí.
Omega-6 mastné kyseliny v potravinách a zánět

Omega-6 mastné kyseliny v potravinách a zánět

Klinické studie a vědecký výzkum prokazuje, že pro zdraví je zásadní vyvážený poměr mezi omega-6 a omega-3 tuky. Jak zmiňuji v mnoha článcích a knihách, výrazný nepoměr mezi omega-3 a omega-6 podporuje zánět.