Velikonoční vegetariánský koláč

2 šálky špaldové mouky
1 šálek másla
1/4 lžičky palmového cukru
1 1/4 lžičky soli
1/4 šálku vody
500 g vegetariánského salámu, strouhaný
1 kg tofu, nadroleného
1/4 šálku parmazánu
1/4 šálku nadrcené čerstvé petrželky
1/2 lžičky čerstvě mletého pepře
1/4 lžičky kajenského pepře
1/4 lžičky papriky
1/4 lžičky. mletého fenyklu

Předehřejte troubu na 175 ° C. V kuchyňském robotu smíchejte mouku, máslo, cukr a 1/4 lžičky soli. Přidejte vodu a vypracujte těsto do tvaru míče. Těsto rozdělte na dva míčky a dejte stranou.

Ve velké míse smíchejte vegetariánský salám, tofu, parmazán, petržel, zbývající sůl, pepř, kajenský pepř, papriku a fenykl.

Těsto vyválejte na dvě placky. Umístěte jednu placku na pekáč a potřete směsí, na ni přiložte druhou placku z těsta. Slepte konce obou placek, a střed propíchněte vidličkou.

Pečte po dobu 1 hodiny, nebo dozlatova.