Články

Podzimní léčivá strava

Tipy na správnou podzimní stravu...

 

Číst dále: Podzimní léčivá strava

 

Soumrak Mc Donald´s a fast-foodů?

Nadnárodní řetězec McDonald's se všemi způsoby snaží udržet zákazníky, ale veškeré reklamní triky a kampaně (ranní do poledních hodin se podávající snídaně, noční jídla od půlnoci do 4 do rána !) a zjednodušené objednávání jídla odvádí od klíčových problémů a nemají úspěch. Mnozí vlastníci restaurací s propůjčenou licencí na provozování poboček v USA si stěžují na špatnou strategii a upozorňují na končící éru této firmy. Dokonce údajně 30% těchto restaurací je zadlužených a insolventních.

Číst dále: Soumrak Mc Donald´s a fast-foodů?

 

Podzimní harmonie

Podzim je obdobím přechodu z léta na zimu, kdy listy ztrácejí chlorofyl a opadávají, aby snížily ztráty vody. Kromě snížení teplot nastává též větrné období, jež paradoxně přináší přes svou sílu a nestálost čas pro nás se v teple domova zklidnit a relaxovat. Protože na podzim převažuje suché, chladné, větrné počasí, základem pro rovnováhu a detoxikaci je strava, režim, relaxační cvičení a byliny...

Číst dále: Podzimní harmonie

 

Lepek ve stravě u kojenců nesnižuje riziko celiakie

Dvě nové studie přinášejí potvrzení toho, že lepek u kojenců zatěžuje imunitu a doporučení pediatrů dávat lepek už od 4 měsíců, aby se předešlo celiakii nemá význam.

Číst dále: Lepek ve stravě u kojenců nesnižuje riziko celiakie

 

Savásana - mrtvolka

Poloha mrtvolky neboli Savásana je zklidňující pozice většinou po skončení cvičení či na relaxaci.

Číst dále: Savásana - mrtvolka

 

Způsoby, jak dosáhnout bystré mysli

Vedle tělesného cvičení existuje ještě šest způsobů, jak zlepšit své mentální schopnosti..

Číst dále: Způsoby, jak dosáhnout bystré mysli

 

Kofein-jaké je bezpečné množství?

Vědci souhlasí s tím, že kofein ve dvou šálcích kávy denně-asi 200 miligramů-neškodí...

Číst dále: Kofein-jaké je bezpečné množství?

 

Lepek a zdravotní riziko

Co mnoho lidí nehodnotí (včetně některých lékařů) při diagnoze je, že za mnohými nejen zažívacími obtížemi stojí lepek, který způsobuje mnoho zdravotních obtíží. Častá konzumace lepku se nedoporučuje ani pro zdravé lidi.

Číst dále: Lepek a zdravotní riziko

 

Mléčné výrobky - škodí nebo ne?

Číst dále: Mléčné výrobky - škodí nebo ne?

 

Lepek - nebezpečná bílkovina

Pšeničná mouka (například běžné světlé i tmavé pečivo) spolu s bílým cukrem se nejvíce podílí na vzniku degenerativních nemocí. Lepek se definuje jako bílkovina v moučném prášku obilného zrna vzniklá po odstranění škrobu a je škod¬livá pro osoby, které tuto látku nesnášejí.

Číst dále: Lepek - nebezpečná bílkovina

 

Více článků...

Strana 10 z 28

«ZačátekPředchozí12345678910DalšíKonec»