Velikonoční sušenky

1/4 šálek másla
1/2 šálek palmového cukru
1/2 šálek melasy
3 1/2 šálek špaldové mouky
1 lžička jedlé sody
1/4 lžičky hřebíčku
1/2 lžičky skořice
1 lžička zázvoru
1/2 lžičky soli
1/4 šálek vody

Troubu předehřejte na 180 st. C. stupňů.
Smíchejte máslo a cukr, až vznikne krém a pak vmíchejte melasu.

Prosejte mouku, sodu, skořici, hřebíček a zázvor. Vmíchejte suchou směs do krému natřikrát střídavě s vodou.
Těsto nesmí lepit, ke konci při třetím dolévání vodou vypracujte těsto již rukama na vámi požadovanou tloušťku na nepřilnavém pečícím papíře a vykrajujte zajíčky formičkou. 
Pečte na plechu 8 minut nebo déle, v závislosti na jejich tloušťce.